Pod Mlýnem 78, Zlín 76001
Po-Pá: 08:00 - 17:00
Objednat službu
Pod Mlýnem 78, Zlín 76001
Po-Pá: 08:00 - 17:00

O nás

O nás

Uklidíme neukliditelné!

Zabýváme se pravidelným i nepravidelným komplexním úklidem administrativních budov, hotelů, obchodních domů, komerčních objektů, bank, škol, výrobních závodů či průmyslových hal. Poskytujeme jednorázové, generální i pravidelné úklidové služby. Zajistíme Vám čisté prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně.

Kontaktujte nás
Na začátku

Úklidový harmonogram

Na začátku spolupráce společně vypracujeme úklidový harmonogram, který bude vyhovovat oběma stranám. K práci využíváme moderní technologie i čistící prostředky nezávadné pro Vás i určité povrchy, které nebudou nijak poškozeny. V případě, že by se mohlo jednat o povrchy obzvlášť náchylné, zkonzultujeme to a budeme dodržovat veškeré Vaše požadavky.

100%
čistota
100%
spokojenost
Pro zákazníky

Chceme pro Vás to nejlepší!

Víme, jak náročné občas může být skloubit pracovní život a péči o domácnost. A proto jsme tu my! Pomůžeme Vám s úklidem Vašeho domova nebo jiného prostoru.

Zajišťujeme úklid administrativních či průmyslových prostor, škol či obchodů.

Aby nebyl úklid zbytečně finančně i časově náročný, nabízíme využít možnosti pravidelného úklidu, kterým těmto problémům snadno předejdete.
Používáme šetrné přípravky
Abychom ochránili Vás i životní prostředí

Mnoho čistících přípravků se chová agresivně nejen k povrchům, ale také k přírodě. Pokud to tedy není zcela nutné, používáme přírodní přípravky, které jsou stejně efektivní a neškodlivé a klademe důraz na životní prostředí.

KONTAKTUJTE NÁS
Vzájemná
komunikace
Osobitý
přístup
Dodržování
termínů
Rychlost
provedení
Kvalitní
přípravky
Poctivá
práce
Jsme rodinná
firma

A pro naše zákazníky chceme jen to nejlepší.